Special product design that affects you

Daily Dishes


04.27.11 Posted in Portfolio by

Bij deze ontwerpwedstrijd voor Electrolux was de vraag: ontwerp een huishoudelijk apparaat dat intelligente mobiliteit overweegt.

08 Daily dishes c

03 Daily dishes ckopie copy

Daily Dishes is ontworpen voor singles en dinkys, omdat zij meestal iedere dag dezelfde afwas hebben. Het afwassen voor deze doelgroep is nu herdacht. Deze afwasmachine en servies- en bestekkast maakt je afwas direct schoon, zodat je niet hoeft te wachten totdat je afwasmachine vol zit. Ook heeft deze afwasmachine nog ruimte om het bestek en servies te bewaren. Dus geen stapels met afwas meer op het aanrecht en niet heen en weer slepen van je afwas.

 

Als je je servies vies maakt, kan je het direct in de Daily Dishes doen (1). Dan draait het plateau door naar de grove spoeling met water (2). Dan gaat het servies door stoom voor de schoonmaakbeurt (3). Deze stoom wordt gescheiden door een luchtstroom van het gebied dat als opslag dient en droog moet zijn (4). Daar is het servies er weer uit te halen en zo begint men weer opnieuw.

05 Daily dishes 02 copy

01 Daily dishes c-1Comments are closed.